Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

YO: Äidinkieli – kirjoitustaidon koe

17.3.2023 @ 08:00 - 15:00

Klassikan nykyiset opiskelijat ja Klassikasta jo valmistuneet korottajat Kröger H.-Ålander osallistuvat kokeeseen Klassikan salissa, jossa on langaton koeverkko!

Klassikasta jo valmistuneet opiskelijat Aholainen-Korhonen M. osallistuvat kokeeseen Pohjantien koulun salissa, jossa on langallinen koeverkko! (ohjeet alla)

Ohjeet Klassikan saliin

HUOM! Kirjoitussaliin ei saa tuoda mitään ylimääräistä! Myöskään Klassikan pukutiloihin ei saa jättää älypuhelimia eikä muita elektronisia laitteita! Puhelimet (virta pois), kellot ja muut arvotavarat jätetään eväidentarkistuspisteellä oleviin koreihin. Muistathan hakea tavarasi kokeen jälkeen kansliasta.

Kokoontuminen Klassikan liikuntatilojen sisäänkäyntien luona alla ilmoitettuna ajankohtana. Kokelaat siirtyvät saliin porrastetusti pukuhuoneiden kautta. Valvojat ohjaavat sisäänottoa.

Kokoontumisajat kokelaan sukunimen alkukirjaimen mukaan

  • A-J klo 8. 00
  • K-L klo 8.10
  • M-R klo 8.15
  • S-Ö klo 8.20

Tarkemmat ohjeet Klassikan saliin yo-infon materiaalissa.

Ohjeet Pohjantien koululle (Kalevalan koulu, Pohjantien yksikkö)

Klassikan kokelaat tulevat seuraavasti:

  • äidinkielen koe 14.3. ja 17.3. klo 7.50

Pohjantien koululle ei saa tulla omalla autolla, parkkipaikkoja ei ole; jos joku tuo, jäädään pois kyydistä bussipysäkillä ja kävellään pari sataa metriä – eli tuoja ei aja koulun piha-alueelle, se on meiltä kielletty (pienten lasten koulu, paljon kuljetusoppilaita ja piha sumppuinen).

Saarijärven kaupunginosa, Pohjankatu 2

Sisäänkäynti pääovista liikuntasaliin. Huomaa, että voit joutua odottamaan vähän aikaa ulkona, koska emme halua, että eteisaula ruuhkautuu. Porrastamme saapumista, jotta kukaan ei joutuisi odottamaan ulkona kovin kauan.

Vaatteet, kassit, reput, kännykät ym. jätetään salin ulkopuolella oleviin naulakoihin. Eteisessä pakataan laitteet ja eväät lankakoriin, jossa ne viedään saliin. Ulko-ovet ovat päivän ajan lukossa.

Koulun alueella on tupakointi kielletty!

Kartta: http://www.directa.fi/yritykset/8193878/Kuopion+kaupunki+Pohjantien+koulu/

Luethan ohjeet kokonaisuudessaan seuraavasta tiedostosta: Pohjantien koulu -ohjeistus kokelaille

Tiedot

Päivämäärä:
17.3.2023
Aika:
08:00 - 15:00
Tapahtumaluokka: