Opiskelijakunta

Opiskelijakunnan hallitus organisoi opiskelijakunnan toimintaa

Jokainen opiskelija kuuluu opiskelijakuntaan. Opiskelijakunta valitsee keskuudestaan hallituksen, joka organisoi opiskelijakunnan toimintaa. Opiskelijakunnan hallitus valitaan vuosittain. Hallitus järjestää erilaista toimintaa opiskelijoille, pitää yllä Puljua sekä toimii yhteysorganisaationa koulun hallintoon.

Opiskelijakunnan hallitus

Hallitus koostuu 9 jäsenestä: Aapo Holopainen (puheenjohtaja ja SLL-vastaava), Aliisa Tammi (varapuheenjohtaja ja tapahtumavastaava), Veikka Kortelainen (rahastonhoitaja), Petteri Heikkinen (tiedotusvastaava ja vararahastonhoitaja), Aaro Asikainen (sihteeri), Reetta Ahtonen (puljuvastaava sekä keke- ja kummilapsivastaava), Eerik Kullas, Maija Jolkkonen (keke- ja kummilapsivastaava) ja Alina Kantoluoto (puljuvastaava). Edunvalvonnasta vastaa jokainen hallituksen jäsen.

Opiskelijakunnan ohjaavina opetaajina toimivat Mari Nurmi ja Risto Vuori.

Pulju

Forumin läheisyydestä löytyvässä Puljussa opiskelijat voivat vapaasti esimerkiksi keittää kahvia ja teetä sekä käyttää mikroaaltouunia. Kahvipolitiikka toimii periaatteella, jonka mukaan jos juot kahvia, tuot kahvia. Eli mikäli olet aktiivinen kahvinkeittelijä, tuothan silloin tällöin lisää kahvia tarjolle. Puljun jääkaappi on vapaassa käytössä opiskelijoille, mutta huomaathan, että jääkaappi tyhjennetään perjantaisin koulun jälkeen klo 14.20.

Kirjakierto

Klassikan opiskelijakunnan hallitus myy Puljussa käytettyjä LOPS 2016 -kirjoja halvemmalla kuin muualla. Kirjoja voi ostaa aina Puljun ollessa auki.