Huoltajalle

Klassikassa kehitetään kodin ja koulun yhteistyötä jatkuvasti. Ryhmänohjaajat ovat yhteydessä huoltajiin viikoittain lähettämällä ryhmänohjausviestin Wilmassa opiskelijoiden lisäksi alaikäisten opiskelijoiden huoltajille. Ryhmänohjaaja on koulumme ensijainen side huoltajiin. Opinto-ohjaaja on myös tarvittessa yhteydessä huoltajiin opiskeluun liittyvissä asioissa. Tarvittaessa tarjoamme tukea opiskelijan opintoihin ja kasvuun liittyvissä asioissa. 

Vuosikurssitasoittain pidettävät vanhempainillat toimivat myös tärkeänä linkkinä koulun ja kodin välillä. Ensimmäisen opintovuoden vanhemmille järjestetään etäinfo ensimmäisessä jaksossa. Toisen jakson lopuksi järjestetään lähivanhempainilta, jossa kerrotaan mm. tiimijakson kuulumisia. Toisen opintovuoden vanhempainilta järjestetään tammikuussa ja kolmannen sekä neljännen opintovuoden opiskelijoiden vanhempainilta syyskuussa. Vanhempainiltojen ajat näkyvät koulun kalenterissa. Lähetämme kutsut ja lisätietoja lähempänä ajankohtia. Vanhempainiltojen materiaalit tulevat nähtäville koulun sivuille.

Abien vanhemmat ovat perinteisesti osallistuneet penkkaripäivän järjestelyihin mm. leipomalla ja tarjoilemalla herkkuja abeille salitilaisuudessa. Kakkosten läheiset ovat tervetulleita vanhojenpäivän näytöksiin.