Uusintoihin ilmoittautuminen päättyy klo12.00

3. jakson uusintapäivä on tiistai 27.2. Uusintoihin ilmoittaudutaan Forms-lomakkeella, joka löytyy Klassikan nettisivuilta: https://klassikka.fi/web/ -> Opiskelijalle -> Ilmoittautuminen uusintaan. Lomake avautuu palautepäivänä ti 20.2 klo 8.00 ja on auki pe 23.2  klo 12.00 saakka. Täytäthän lomakkeen kaikki kohdat huolellisesti. Uusintakokeiden luokat ja valvojien määrä mitoitetaan määräaikaan ilmoittautuneiden opiskelijoiden määrän mukaisesti.  

LUMA-kahvila

MITÄ: Matematiikan, fysiikan ja kemian tehtävien ratkomista omaan tahtiin kavereiden kanssa. Koulu tarjoaa eväät ja opettajan! MISSÄ: Ruokalassa KENELLE: Kaikille klassikkalaisille! PAIKALLA: Kahvia, mehua, suolaista ja makeaa evästä sekä matematiikan, fysiikan ja välillä kemiankin opettaja.

LUT-yliopisto esittäytyy luokassa 115

LUT-yliopisto (Lappeenrannan-Lahden teknillinen yliopisto LUT) tekniikan, talouden ja yhteiskuntatieteet yhdistävä kansainvälinen yliopisto esittäytyy Klassikalla keskiviikkona 28.2. klo 14.30-15.15. luokassa 115. Tule kuuntelemaan lisää! 

Yo-kokelailla mahdollisuus tutustua Lumitin koetilaan ja koejärjestelmään

Lyhyen kielen yo-koe ja toisen kotimaisen kielen eli ruotsin yo-koe järjestetään Lumitin liiikuntasalissa. Kokelailla on mahdollisuus tutustua Lumitin yo-saliin ja koejärjestelmään ke 28.2 klo15.00-15.45 alkaen Lumitin liikuntasalissa. Lumitilla on käytössä langallinen koeverkko. Huom. Lumitilla on käytössä samanlainen langallinen verkko, jota voi testata Klassikan salissa. (Tapahtuma päivitetty 14.2.: Alkamisaika muuttunut 30 min. aiemmaksi)

Yo-kokelailla mahdollisuus tutustua koetilaan ja koejärjestelmään Klassikan salissa

Kokelailla on mahdollisuus tutustua yo-saliin ja koejärjestelmään ma 11.3. klo 13 – 14 Klassikan salissa. Klassikan salissa on käytössä langaton yo-koeverkko. Lumitilla on käytössä langallinen koeverkko. Klassikan salissa on mahdollisuus testata sekä langatonta että langallista koeverkkoa (Lumitilla on käytössä samanlainen langallinen verkko, jota voi testata Klassikan salissa). Ensikertalaisten kannattaa tulla paikalle!

YO – äidinkieli (lukutaito) ja S2

Koe on Klassikan salissa, jossa on langaton koeverkko! HUOM! Kirjoitussaliin ei saa tuoda mitään ylimääräistä! Myöskään Klassikan pukutiloihin ei saa jättää älypuhelimia eikä muita elektronisia laitteita! Puhelimet (virta pois), kellot ja muut arvotavarat jätetään eväidentarkistuspisteellä oleviin koreihin. Muistathan hakea tavarasi kokeen jälkeen kansliasta. Kokoontuminen Klassikan liikuntatilojen sisäänkäyntien luona alla ilmoitettuna ajankohtana. Kokelaat siirtyvät saliin porrastetusti […]