Vanhempainillat

Kutsu ja liittymislinkki vanhempainiltoihin löytyy koulun kalenterista.

Toisen opintovuoden etävanhempainillan 12.1. materiaali

Avaa PDF-muotoinen 12.1. vanhempainillan materiaali uuteen välilehteen linkistä.

Ensimmäisen opintovuoden huoltajienillan 24.11. materiaali

Avaa PDF-muotoinen 24.11. vanhempainillan materiaali uuteen välilehteen linkistä.

Ensimmäisen opintovuoden vanhempainillan 8.9. materiaali

Avaa PDF-muotoinen 8.9. vanhempainillan materiaali uuteen välilehteen linkistä.

Abien vanhempainillan 1.9. materiaali

Avaa PDF-muotoinen 1.9. vanhempainillan materiaali uuteen välilehteen linkistä. Alla on vastauksia vanhempainillassa esitettyihin kysymyksiin.

Vastauksia vanhempainillassa 1.9.2021 esitettyihin kysymyksiin

Miten vanhempien penkkaripanostus ja läsnäolo ja järjestely, varainkeruu tms. oikein organisoituu?

Ryhmänohjaajat lähettävät abien vanhemmille sähköpostilla tietoa penkkarijärjestelyistä lähempänä ajankohtaa. Penkkareissa vanhemmat ovat perinteisesti järjestäneet abeille kahvituksen. Herkkuja on usein riittänyt kaikille opiskelijoille. Vanhemmat voivat osallistua penkkaripäivään esimerkiksi leipomalla/ostamalla tarjottavia, tulemalla mukaan tapahtumaan tarjoiluavuksi tai rahallisesti.

Miksei vanhojentansseja pidetä syksyn kirjoitusten jälkeen?

Vanhojentanssit peruttiin syyskuun alulta, jotta voimme turvata nuorten ylioppilaskirjoituksiin osallistumisen. Ryhmänohjauksessa keskusteltiin asiasta ja nuorilta itseltään tuli idea/toive korvaavan tapahtuman järjestämisestä. Jokaisesta ryhmänohjausryhmästä valittiin 1 – 2 opiskelijaa vanhojen suunnitteluporukkaan. Suunnitteluporukassa käytiin läpi eri vaihtoehtoja (tanssien siirtäminen, korvaava tapahtuma) ja yhdessä päätettiin tanssien siirtämisen sijaan järjestää korvaava juhlava tilaisuus, jossa voi käyttää vanhojentansseja varten hankittuja vaatteita. Tapahtuman suunnittelu jatkuu 3.9.

Onko kevään kirjoitusaikataulu tiedossa?

Kevään 2022 kirjoitusaikataulu on jo nähtävillä Ylioppilastutkintolautakunnan nettisivuilla ja Klassikan etusivun kalenterissa.

Aiheuttaako Opistotien rakennustyömaa häiriötä kirjoittajille? Siellä on ollut menossa paalutusta, joka on melko äänekästä.

Rakennustyömaa saattaa aiheuttaa hetkellistä häiriötä. Opiskelija voi halutessaan ottaa yo-saliin korvatulpat. 

Voiko kokeessa pitää vastamelukuulokkeita?

Kokeessa voi pitää langallisia kuulokkeita, jotka eivät toimi langattomasti (esim. Bluetooth-yhteyttä ei sallita yo-kokeessa).