Viimeinen päivä ilmoittautua kevään 2024 ylioppilaskirjoituksiin on ke 22.11.2023. Ilmoittautumisia otetaan vastaan 10.11. – 22.11.2023.

Klassikan opiskelijoille pidettiin yo-ilmoittautumisinfo ma 6.11. Teamsissa. Yo-ilmopittautumisinfon materiaalit löydät koulun sivuilta. Syksyn 2023 ylioppilaat, jotka haluavat korottaa arvosanaa tai täydentää tutkintoa keväällä 2024, noudattavat samoja ohjeita kuin muutkin Klassikan nykyiset opiskelijat. Tutkintoa keväällä täydentäville/arvosanaa korottaville syksyn ylioppilaille jätetään Wilma-tunnukset voimaan. Klassikan nykyisten opiskelijoiden ilmoittautumisohje tulee koulun sivuille yo-ilmoittautumisinfon jälkeen.

Aiemmin valmistuneet korottajat ja tutkinnon täydentäjät: Jos haluat ilmoittautua kevään 2024 yo-kirjoituksiin, lähetä sähköpostiviesti opinto-ohjaaja Ella Katajistolle osoitteeseen ella.katajisto@opedu.kuopio.fi. Ella lähettää sinulle vastausviestinä ilmoittautumisohjeet.

Syksyn 2023 ylioppilaskirjoitusten tulokset tulevat koululle 9.11. aamupäivän aikana. Tulokset ja kokelaan arvostellut koesuoritukset annetaan kokelaalle ja alle 18-vuotiaan kokelaan huoltajalle nähtäväksi Oma Opintopolku -verkkopalvelussa 10.11.2023 klo 9.00 alkaen. Korottajat voivat hakea todistuksen tutkinnon täydentämisestä/arvosanan korottamisesta Klassikan kansliasta 7.12. alkaen.

Lisätietoa: YTL: tietoa kokelaalle