Olemme saaneet Klassikalle vahvistusta opiskeluhuollon riveihin, joten ohessa päivitetyt yhteystiedot.

Psykologi Aada Jankko:

Klassikalla paikalla pääosin ma-ti ja to-pe. Työhuone 0.kerroksessa, tila 025. Keskiviikkoisin osoitteessa Käsityökatu 41. Yhteydenotot ja ajanvaraukset puhelimitse (soitto tai tekstiviesti) 044 718 5258. Sähköposti: aada.jankko@pshyvinvointialue.fi

Usein psykologin luokse hakeudutaan seuraavissa asioissa: stressi, erilaiset elämän kriisitilanteet, mielialaoireilu, ahdistus, jännittäminen, univaikeudet, oppiminen tuntuu vaikealta, suorituspaineet, keskittymisongelmat tai motivaatio on hukassa

Kuraattori Hanna Ahonen:

Klassikalla paikalla pääosin ma-pe. Työhuone 1.kerroksessa, huone 139A (sijaitsee kirjastossa). Työhuone ajoittain myös osoitteessa Käsityökatu 41. Yhteydenotot ja ajanvaraukset puhelimitse (soitto tai tekstiviesti) 044 718 4084. Sähköposti: hanna.ahonen1@pshyvinvointialue.fi

Usein kuraattorin luokse hakeudutaan seuraavissa asioissa: opiskelumotivaatio on hukassa, opinnot eivät etene tai tulee poissaoloja, arki ei suju, ajanhallinta takkuaa, erilaiset elämän kriisitilanteet, perhe- tai muut ihmissuhdeasiat mietityttävät, jaksamisen haasteet, kysymykset asumiseen ja toimeentuloon liittyen sekä huoli päihteidenkäytöstä tai pelaamisesta

Terveydenhoitaja Heli Kolehmainen:

Klassikalla paikalla ma-pe. Työhuone 0.kerroksessa, tila 025. Puhelinaika ma-pe klo 8–8.30 ja klo 11–11.30. Yhteydenotot puhelimitse (soitto tai tekstiviesti) 0447186561. Käytössä myös sähköinen ajanvarausjärjestelmä https://pshyvinvointialue.fi/digipalvelujen-hakemisto (hakukenttään: eterveyspalvelut)