Maanantaina 28.8.2023 pidettiin Teamsissa yo-info syksyn 2023 yo-kokelaille. Mikäli et päässyt osallistumaan yo-infoon, niin tutustuthan infon materiaaliin. Infon materiaalit avautuvat uuteen välilehteen seuraavasta linkistä: Yo-infon 28.8.2023 materiaali . Seuraathan edelleen tiedotusta koulun etusivulla, Wilmassa ja kalenterissa.

Klassikan salissa on käytössä langaton yo-koeverkko. Varmistathan, että sinulla on kokeessa tarvittavat laitteet ja mahdolliset adapterit verkkoon liittymistä varten. Klassikan salin lisäksi koetilana on Lumitin liikuntasali. Lumitilla on käytössä langallinen yo-koeverkko. Koepäiväkohtaiset kokoontumispaikat ja -ajat näkyvät koulun lukuvuosikalenterissa.

Mikäli olet estynyt osallistumasta yo-kirjoituksiin (esim. sairastapaukset), niin ole välittömästi yhteydessä Nina Partaseen tai Anna-Maija Tiilikaiseen. Ilmoittautumisen mitätöinti on mahdollista myös ilman lääkärintodistusta, kun tieto sairastumisesta on koululla.

Meihin voi olla yhteydessä, jos jokin yo-kokeisiin liittyvä asia askarruttaa.

  • Rehtori Anna-Maija Tiilikainen 044 718 4542​ (yleiset asiat, lausunnot ytl:lle)
  • Apulaisrehtori Nina Partanen 044 718 4575 (erityisjärjestelyt, käytännön asiat)
  • Kanslia Päivi Savinainen 044 718 4543​ (laskutus, perumiset, nimen julkaisutiedot)
  • Lehtori Juha Väätäinen (langaton koeverkko, tekniset kysymykset)