Lukuvuosi 2023–2024 alkaa torstaina 10.8. klo 10.00 koko koulun yhteisellä salitilaisuudella.

Ensimmäisenä koulupäivänä käydään ryhmänohjaajan johdolla läpi lukuvuoden tärkeitä asioita. Lukujärjestyksen mukainen opetus alkaa perjantaina 11.8. Otathan yhteyttä ryhmänohjaajaasi, jos joudut olemaan poissa ensimmäisenä päivänä.

Opinto-oppaassa on paljon tietoa koulun käytänteistä: Opinto-opas 2023–2024. Lukuvuoden työpäivät ja lomat näet jo koulun kalenterista.

Tiedotamme opiskelijoita ja alaikäisten opiskelijoiden huoltajia koulun ajankohtaisista asioista viikoittain Wilmassa lähetettävällä ryhmänohjausviestillä. Lisäksi klassikka.fi-sivuilla julkaistaan ajankohtaisia tiedotteita ja koulun kuulumisia.

Väläyksiä koulun arjesta ja juhlasta jaamme Klassikan Instagramissa.

Tervetuloa kouluun torstaina 10.8.!