Opiskeluhuollon kuraattori- ja psykologipalvelut sekä koulu- ja opiskeluterveydenhuollon henkilökunta siirtyi vuodenvaihteessa hallinnollisesti Pohjois-Savon hyvinvointialueelle, jonka myötä Wilman käyttöoikeudet valitettavasti ja toistaiseksi poistuivat opiskeluhuollolta.

Opiskeluhuollon psykologi- ja kuraattoripalvelut sekä opiskeluterveydenhuollon terveydenhoitajan palvelut ovat kuitenkin edelleen tarjolla tuttuun tapaan lähipalveluna. Tapaamisaikoja voi varata puhelimitse.

Yhteystietomme ovat:

Kuraattori Hanna Ahonen, puh. 0447184084. Sähköpostiosoite hanna.ahonen1@pshyvinvointialue.fi

Psykologi Noora-Maria Ahl, puh. 0447184892. Sähköpostiosoite noora-maria.ahl@pshyvinvointialue.fi. Kuraattoria ja psykologia voi tavoitella puhelimitse arkisin noin klo 8-16 välillä.

Terveydenhoitaja Henna Rautio, puh. 0447186561, puhelinaika ma-pe klo 8-8.30 ja 10.30-11. Yhteydenotot ensisijaisesti soittamalla. Myös avovastaanotto klo 12-13 palvelee opiskelijoita ajanvarausasioissa.