Lämpimät onnittelut valinnasta ja tervetuloa opiskelijaksi Klassikkaan!

Lukiopaikka vahvistetaan Opintopolussa, ja lisäksi uuden opiskelijan tulee ilmoittautua Klassikkaan täyttämällä Wilmassa lomake ”Lukioon ilmoittautuminen ja ainevalinnat”. Lomakkeen avulla tarkistamme sinun perustietosi ja kartoitamme valintojasi lukiossa. Valinnat ovat tässä vaiheessa alustavia. Täytäthän ilmoittautumislomakkeen tiedot huolellisesti ja yhteistyössä huoltajasi kanssa! Ilmoittautumislomakkeessa kysytään mm.

 • lukiossa opiskeltavat kielet (A-kielet, B2-kielet, B3-kielet)
 • suomi toisena kielenä (S2) -opetukseen osallistuminen
 • matematiikan valinta (pitkä vai lyhyt)
 • huoltajien yhteystiedot

Lomakkeella kysytään lisäksi mahdollisesta aiemmin saadusta tuesta. Jotta lukio-opiskelu alkaa mahdollisimman sujuvasti ja jotta voimme tukea opiskelijoita mahdollisimman hyvin heti alusta alkaen, tieto tuen tarpeesta on meille tärkeä. Ilmoitathan lomakkeella myös toiveestasi tiedonsiirtopalaverin järjestämiseksi. Lomakkeella annetut tiedot menevät tiedoksi lukion erityisopettajalle, opinto-ohjaajalle, rehtorille ja koulusihteerille.

Uusien opiskelijoiden suunnittelupäivät ovat ti 21. ja ke 22.6.2022. Suunnittelupäivinä tehdään opintojaksovalinnat ja lukujärjestykset lukuvuodelle 2022-2023. Opinto-ohjaajat ja tutoropiskelijat ovat apunasi valintojen tekemisessä.

Kokoontuminen Klassikan aulassa ryhmittäin alla olevan aikataulun mukaisesti (jako ryhmänohjausryhmiin tehty sukunimen mukaisesti aakkosjärjestyksessä)

Ti 21.6. 

 • 8.50-10   22A (Aho – Hein; ryhmänohjaaja Marjo Dahl)
 • 9.50-11   22B (Heis – Jär; ryhmänohjaaja Kerttu Happonen)
 • 11.50-13   22C (Kai – Korhonen K; ryhmänohjaaja Mika Keppo)
 • 12.50-14   22D (Korhonen O – Mar; ryhmänohjaaja Maija Tusa)

Ke 22.6.

 • 8.50-10   22E (Mat – Paa; ryhmänohjaaja Matti Lustig)
 • 9.50-11   22F (Pal – Saa; ryhmänohjaaja Santtu Silmäri)
 • 11.50-13   22G (Sav – Zha; ryhmänohjaaja Nina Partanen)

Opintojaksovalinnat voit tehdä suunnittelupäivinä koulun tietokoneella. Jos podet flunssaa tai sinulla on hengitystieinfektio-oireita tai epäilet itselläsi koronatartuntaa, niin ethän tule paikalle.

Jos et pääse suunnittelupäiviin, ilmoita asiasta opinto-ohjaajalle Wilma-viestillä tai sähköpostilla. Varapäivä valintojen tekemiselle on 8.8. klo 10. Jos  tuo aika ei käy, niin teemme valinnat puolestasi antamiesi valintaohjeiden mukaan. Otathan tällöin yhteyttä opinto-ohjaajiin.

Opinto-ohjaajat

Ohjeet lukiopaikan vastaanottamiseen ja lisätietoja uudelle opiskelijalle on koulun sivuilla.

Koulun käytänteistä kerrotaan Opinto-oppaassa.

Seuraa Klassikkaa somessa: Klassikan Instagram

 

Tutorit ovat apunasi valintojen tekemisessä.