Kuopion klassillisen lukion kevään 2023 ylioppilaita juhlitaan lauantaina 3.6. klo 10 alkaen Klassikan salissa.

Ylioppilasjuhlan LIVE-lähetystä pääset seuraamaan tästä linkistä.

 

*********************************

Kevään 2023 ylioppilaita juhlitaan Klassikan juhlasalissa lauantaina 3.6.2023. Juhla alkaa klo 10, ja perinteisesti se on kestänyt noin kaksi tuntia. Toivomme, että uudet ylioppilaat ovat paikalla viimeistään klo 9.45.

Ylioppilaiden lähiomaiset ovat tervetulleita juhlaan. Liput ylioppilasjuhlaan (2 lippua/ylioppilas) jaetaan lakkiaisharjoituksissa uusille ylioppilaille. Juhlasalin tilarajoitteen takia ohjaamme muut paikalle tulevat luokkiin seuraamaan juhlatilaisuutta Klassikka TV-kanavalta.

Juhlalähetystä voi seurata Klassikalla alakerran luokissa 115 ja 135 sekä yläkerran luokissa 207, 208 ja 231. 

Ylioppilasjuhlapäivänä koulun pihalla ei ole pysäköinninvalvontaa ja auton voi jättää myös koulun Hatsalan puoleiselle hiekkakentälle.

Tervetuloa!