Viimeinen päivä ilmoittautua syksyn 2023 ylioppilaskirjoituksiin on maanantai 29.5.

Klassikan opiskelijoille pidettiin yo-ilmoittautumisinfo to 11.5. Teams-kokouksena. Kevään 2023 ylioppilaat, jotka haluavat korottaa arvosanaa tai täydentää tutkintoa syksyllä ovat saaneet omalta opinto-ohjaajaltaan ilmoittautumisohjeet wilma-viestinä. Klassikan nykyisten opiskelijoiden ilmoittautumisohje on koulun sivuilla.

Aiemmin valmistuneet korottajat ja tutkinnon täydentäjät: Jos haluat ilmoittautua kevään 2023 yo-kirjoituksiin, lähetä sähköpostiviesti opinto-ohjaaja Mirva Palviaiselle osoitteeseen mirva.palviainen@opedu.kuopio.fi. Mirva lähettää sinulle vastausviestinä ilmoittautumisohjeet.

Kevään 2023 ylioppilaskirjoitusten tulokset tulevat koululle 16.5. Tulokset ja kokelaan arvostellut koesuoritukset annetaan kokelaalle ja alle 18-vuotiaan kokelaan huoltajalle nähtäväksi Oma Opintopolku -verkkopalvelussa 17.5.2023 klo 9.00 alkaen.

Lisätietoa: YTL:n tiedote kokelaalle.