Viimeinen päivä ilmoittautua kevään 2023 ylioppilaskirjoituksiin on keskiviikko 23.11.2022. Ilmoittautumisia otetaan vastaan 11.11. – 23.11.2022.

Klassikan opiskelijoille pidetään yo-ilmoittautumisinfo ti 8.11. Zoomissa. Syksyn 2022 ylioppilaat, jotka haluavat korottaa arvosanaa tai täydentää tutkintoa syksyllä, noudattavat samoja ohjeita kuin muutkin Klassikan nykyiset opiskelijat. Tutkintoa keväällä täydentäville/arvosanaa korottaville syksyn ylioppilaille jätetään Wilma-tunnukset voimaan. Klassikan nykyisten opiskelijoiden ilmoittautumisohje tulee koulun sivuille.

Aiemmin valmistuneet korottajat ja tutkinnon täydentäjät: Jos haluat ilmoittautua kevään 2023 yo-kirjoituksiin, lähetä sähköpostiviesti opinto-ohjaaja Mirva Palviaiselle osoitteeseen mirva.palviainen@opedu.kuopio.fi. Mirva lähettää sinulle vastausviestinä ilmoittautumisohjeet.

Syksyn 2022 ylioppilaskirjoitusten tulokset tulevat koululle 10.11. Tulokset ja kokelaan arvostellut koesuoritukset annetaan kokelaalle ja alle 18-vuotiaan kokelaan huoltajalle nähtäväksi Oma Opintopolku -verkkopalvelussa 11.11.2022 klo 9.00 alkaen. Korottajat voivat hakea todistuksen tutkinnon täydentämisestä/arvosanan korottamisesta Klassikan kansliasta 7.12. alkaen.

Lisätietoa: YTL:n tiedote kokelaalle.