Viimeinen päivä ilmoittautua syksyn 2022 ylioppilaskirjoituksiin on maanantai 30.5.

Klassikan opiskelijoille pidettiin yo-ilmoittautumisinfo to 12.5. Zoomissa. Kevään 2022 ylioppilaat, jotka haluavat korottaa arvosanaa tai täydentää tutkintoa syksyllä, noudattavat samoja ohjeita kuin muutkin Klassikan nykyiset opiskelijat. Klassikan nykyisten opiskelijoiden ilmoittautumisohje on koulun sivuilla.

Aiemmin valmistuneet korottajat ja tutkinnon täydentäjät: Jos haluat ilmoittautua syksyn 2022 yo-kirjoituksiin, lähetä sähköpostiviesti koulusihteeri Päivi Savinaiselle osoitteeseen paivi.hannele.savinainen@kuopio.fi. Päivi lähettää sinulle vastausviestinä ilmoittautumisohjeet.

Kevään 2022 ylioppilaskirjoitusten tulokset tulevat koululle 17.5. Tulokset ja kokelaan arvostellut koesuoritukset annetaan kokelaalle ja alle 18-vuotiaan kokelaan huoltajalle nähtäväksi Oma Opintopolku -verkkopalvelussa 18.5.2022 klo 9.00 alkaen.

Lisätietoa: YTL:n tiedote kokelaalle.

HUOM! Keväällä 2022 astui voimaan tutkintouudistus, jonka myötä ylioppilastutkinnon suorittaminen muuttuu. Uudistus koskee kokelaita, jotka ovat aloittaneet ylioppilastutkinnon suorittamisen keväällä 2022 tai myöhemmin. Lue lisää: Kevään 2022 tutkintouudistus.