Syksyn kirjoituksiin osallistuja, tutustu 30.8.2021 pidetyn yo-infon materiaaliin alta. Seuraathan edelleen tiedotusta koulun etusivulla ja kalenterissa.

Tänä syksynä Klassikan salissa testataan langatonta yo-koeverkkoa. Salissa tutkintoverkkoon liitytään langattomasti. Varmistathan, että sinulla on kokeessa tarvittavat laitteet ja mahdolliset adapterit verkkoon liittymistä varten. Jos olet aikaisemmin päässyt liittymään omalla tietokoneellasi Klassikan langattomaan Abitti-koeverkkoon, et tarvitse wifi-adapteria. Varatoimenpiteenä saatamme siirtyä langalliseen verkkoon. Otathan mukaan myös ethernet-adapterin, jos koneessasi ei ole ethernet-porttia verkkokaapelille.

Tarkistathan koepäiväkohtaiset kokoontumispaikat ja -ajat koulun kalenterista. Huomaathan, että keskiviikkona 15.9. ja torstaina 23.9. osa reaaliaineiden kokeista järjestetään Pohjantien koululla (15.9. historia ja psykologia Pohjantien koululla; 23.9. yhteiskuntaoppi Pohjantien koululla). Lyhyen kielen koe ma 27.9. järjestetään Lyseon lukiolla. Pohjantien koululla ja Lyseon lukiolla on käytössä langallinen koeverkko.

Lataa PowerPoint-muotoinen YO-kirjoitusinfo klikkaamalla linkkiä: YO-kirjoitusinfo opiskelijoille.

Olethan yhteydessä, jos jokin yo-kokeisiin liittyvä asia askarruttaa.

  • Rehtori Anna-Maija Tiilikainen 044 718 4542​ (yleiset asiat, lausunnot ytl:lle).
  • Apulaisrehtori Kerttu Happonen 044 718 4549​ (erityisjärjestelyt, käytännön asiat).
  • Kanslia Päivi Savinainen 044 718 4543​ (laskutus, perumiset, nimen julkaisutiedot).
  • Lehtori Juha Väätäinen (langaton koeverkko, tekniset kysymykset).