Nämä itsetehdyt suklaat ovat helppo ja nopea valmistaa, ja varmasti mieluinen joululahja monelle!
Suolapähkinäsuklaa
200 g maitosuklaata
200 g tummaa suklaata
400 g suolapähkinöitä
Paloittele molemmat suklaat samaan kulhoon. Sulata suklaa vesihauteessa. Kun suklaa on sulanut kokonaan, ota kulho pois vesihauteesta ja sekoita joukkoon suurin osa suolapähkinöistä. Levitä seos leivinpaperilla vuoratulle uunipellille, ja ripottele pinnalle jäljelle jääneet suolapähkinät. Laita pelti pakastimeen tai ulos pakkaseen useamman tunnin ajaksi. Parhaan tuloksen saat, kun annat suklaan levätä kylmässä yön yli. Pilko veitsellä karkeasti paloiksi, ja aseta tarjolle.
Karpalo-valkosuklaa
200 g valkosuklaata
50 g kuivattuja karpaloita
Paloittele valkosuklaa kulhoon ja sulata se vesihauteessa. Pilko karpaloita pienemmiksi paloiksi. Kun suklaa on sulanut, ota kulho pois vesihauteesta. Lisää suurin osa karpaloista suklaaseen. Levitä seos leivinpaperilla vuoratulle uunipellille, ja ripottele pinnalle loput karpalot. Laita pelti pakastimeen tai ulos pakkaseen useamman tunnin ajaksi. Parhaan tuloksen saat, kun annat suklaan levätä kylmässä yön yli. Pilko veitsellä karkeasti paloiksi, ja aseta tarjolle.
Non SolumNyt käymme joulun viettohon 201619.12.2016